Even voorstellen....

Welkom op deze website, mijn naam is Karin Hendriks.

Fotografie speelt een belangrijke rol in mijn dagelijkse leven, en dat wil ik graag met jou delen. Ik help je graag om rake beelden en herinneringen te maken, zowel voor zakelijk als privé gebruik.

Ik kan er enorm van genieten om voor jou een mooie reportage te maken. Elke reportage verrast me weer en is telkens anders. Aan de slag met wat er op dat moment is en speelt. Soms een onverwachte wending, een interactie of verrassend beeld, licht dat veranderd. Contact met zoveel verschillende mensen om me heen maakt mijn werk erg boeiend en geeft me energie. Zeker als ik voor jou een onvergetelijke reportage heb gemaakt. Fotografie blijft magie..ook in het digitale tijdperk !

Zomaar even wat steekwoorden over mezelf : moeder van 2 prachtdochters,♡ getrouwd, ❤️van mijn gezin. Ook van onze kruiden- en moestuin, struinen in de natuur, reizen, bergwandelen, vrienden, lekker tafelen met een goed glas wijn, lezen en Lightroom. Soms wat perfectionistisch, sociaal, ik houd van uitdaging en afwisseling en heb oog voor detail. Ben al ruim 20 jaar zelfstandig ondernemer en gefascineerd door fotografie.

We wonen met ons gezin op een heerlijke stekje in Horssen. In het mooie land van Maas en Waal struin ik graag met mijn camera rond, op zoveel mooie plekken. Maar ik fotografeer met evenveel plezier in mijn eigen fotostudio.

Heb ik je interesse gewekt of heb je nog vragen ? Bel of mail me dan gerust om je wensen te bespreken.

Ik hoop je snel te mogen begroeten voor een fotoreportage !

Hartelijke groet Karin Hendriks

Behind-the-scenes !

📞 06 - 14 31 83 33

PUUR Ongedwongen Betrouwbaar Professioneel

Eindeloze passie en plezier voor fotografie, gecombineerd met een goede vakopleiding en ruim 15 jaar werkervaring dit is mijn bedrijf kort samengevat

“PHOTOGRAPHY is a way of FEELING, OF TOUCHING OF LOVING, what you have caught on film is caputered forever ...It remember little things, long after you have forgotten everything”

Follow me on Instagram