Bedrijfsfotografie

Diverse voorbeelden van projecten waar ik reeds gefotografeerd heb:

Gezondheidszorg bijvoorbeeld CWZ ziekenhuis, huisartsenpraktijk, wijkgezondheidscentrum, woonzorgcentrum

Zakelijke markt bijvoorbeeld opticien, juwelier, kapsalon, verzekeringsmaatschappij, metaalbedrijf, vakblad de Nieuwe Oogst, trainingsbureau, massagepraktijk

Overheid en onderwijs bijvoorbeeld HAN, woningbouwvereniging

Particulieren zoals diverse interieurs van villa’s, landhuizen en woonhuizen omgeving Nijmegen

Aannemersbedrijf, architectenbureau en interieur bedrijven

Wat kost het ?

Prijzen

In elke reportage zijn de basiskosten verwerkt voor de tijd, service, kennis, apparatuur en creativiteit voor jouw fotoreportage. Elke reportage wordt met veel zorg en aandacht gemaakt en professioneel digitaal bewerkt. 

Aangezien ik zoveel mogelijk maatwerk wil leveren en vanuit een persoonlijke benadering wil werken nodig ik u eerst uit voor een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek waarin we alle wensen en mogelijkheden kunnen bespreken zodat we een zo optimaal mogelijk resultaat voor u krijgen

Heeft u interesse ? Mail of bel me dan gerust voor een op maat gemaakte offerte.

Bedrijfsreportage

* Beelden worden in RAW gefotografeerd en digitaal gecorrigeerd op kleur(temperatuur), belichting en uitsnede om een perfect beeld af te leveren.
* Alle bruikbare bestanden worden in hoge resolutie geleverd via We Transfer
* inclusief alle correspondentie


Vanaf 250,- euro excl btw

📞 06 - 14 31 83 33

Werkwijze... zullen we samen aan een pakkend beeld werken ?

  • elk beeld wordt professioneel bewerkt op kleur, belichting, uitsnede en scherpte om een perfect beeld af te leveren.
  • de beelden mogen voor alle marketingdoeleinden worden gebruikt m.u.v. verkoop aan derden of billboard (wel graag naamsvermelding fotograaf).
  • inclusief alle correspondentie en (telefonisch) kennismakingsgesprek
  • nadat je de Photowall hebt bekeken ter goedkeuring ontvang je een factuur met een Rabo betaalverzoek
  • na betaling worden alle hoge resolutiebestanden zo spoedig mogelijk geleverd via We Transfer (doorgaans binnen een week).
In de zakelijke markt richt ik me op pakkende en veelzeggende beelden en heb oog voor detail. Zodat u nog beter uw product of project kan verkopen en potentiële afnemers kan motiveren en aanspreken. Daarnaast verzorg ik ook reportages voor bedrijven voor social media, jaarverslag, folder, website of wanddecoratie in eigen bedrijf.
Architectuurfotografie omvat van het op locatie fotograferen van gebouwen en woonwijken tot interieur fotografie. Ik breng het meest kenmerkende of juist verrassende aanzicht van een gebouw in beeld, fotografeer hoe het uitkomt in zijn omgeving. En laat bijvoorbeeld het verschil in sfeer zien bij een gebouw in daglicht en avondschemering. Inmiddels heb ik heel veel gebouwen en interieurs gefotografeerd en weet ik hoe ik bij een gebouw schoonheid, bruikbaarheid en karakter in een krachtig beeld kan vangen.
Aangezien ik zoveel mogelijk maatwerk wil leveren en vanuit een persoonlijke benadering wil werken nodig ik u eerst uit voor een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek waarin we alle wensen en mogelijkheden kunnen bespreken zodat we een zo optimaal mogelijk resultaat voor u krijgen.
Na afloop worden de foto's via een Photowall gepresenteerd. Je kunt uiteraard altijd met mij overleggen voor advies over de best te gebruiken beelden.

Alle bovenstaande reportages zijn inclusief :

  • met wachtwoord beveiligde Photowall 2 maanden online
  • inclusief professionele bewerkte beelden met veel zorg uitgezocht en bewerkt
  • digitale bestanden worden verstuurd via We Transfer
  • ik werk met een Canon EOS 5D Mark IV full frame camera voor de beste kwaliteit

Ervaringen

Ervaringen

“Karin, luistert naar de opdrachtgever, vertaalt de interpretatie in een plan en bespreekt dan helder en duidelijk, net zoals haar foto's zijn, wat er gaat gebeuren. Karin mist nooit een deadline en is een betrouwbare partner die wij al jaren gebruiken voor onze fotografie.”

Veelgestelde vragen

Mag ik de beelden voor alle doeleinden gebruiken ?

U mag de beelden voor alle marketingdoeleinden gebruiken m.u.v. verkoop aan derden of billboard (indien mogelijk wel graag naamsvermelding fotograaf).

Wat is het uurtarief?

Vraag bij mij een offerte aan met de tarieven voor een klein of groot project. Indien ik een dagdeel of een hele dag fotografeer kan ik een voordeligere staffelprijs aanbieden.

Maak je ook zakelijke portretten ?

Ja hoor dat kan op locatie. Of ik kan een kleine studioset met studiolampen en achtergrondrol meenemen.