Bruidsfotografie

Wat kost het ?


In elke reportage zijn de basiskosten verwerkt voor de tijd, service, kennis, apparatuur en creativiteit voor jouw fotoreportage. Elke bruidsreportage wordt van begin tot het einde met veel aandacht, zorg en liefde gemaakt.

Jullie kunnen zelf kiezen hoeveel uur fotografie jullie op deze bijzondere dag wensen. Willen jullie alleen de ceremonie vastleggen of ook mooie sfeerfoto’s van jullie samen maken op een locatie naar eigen keuze. Wel of geen digitaal opgemaakt album. Bijna alles is mogelijk !

Heb je interesse ? Mail of bel me dan gerust voor een uitgebreide pdf brochure waarin alle prijzen staan vermeld van extra fotoproducten. Ook kun je ook altijd vrijblijvend een afspraak maken om kennis te maken en je wensen te overleggen of om een voorbeeldalbum of slideshow te komen bekijken.

Prijzen en voordeelpakketten

Mini reportage

♡ kennismakingsgesprek
♡ harmonica album met de 6 mooiste vakafdrukken uit jullie reportage
♡ inclusief alle hoge resolutiebestanden professioneel bewerkt via We Transfer
♡ photowall en slideshow 2 maanden online
♡ tot ongeveer 2 uur fotografie


399,- euro

Ja ! - reportage

♡ kennismakingsgesprek
♡ harmonica album met de 6 mooiste vakafdrukken uit jullie reportage
♡ inclusief alle hoge resolutiebestanden professioneel bewerkt via We Transfer
♡ photowall en slideshow 2 maanden online
♡tot ongeveer 4 uur fotografie


699,- euro

Topreportage

❤️kennismakingsgesprek
❤️harmonica album met de 6 mooiste vakafdrukken uit jullie reportage
❤️inclusief alle hoge resolutiebestanden professioneel bewerkt via We Transfer
❤️photowall en slideshow 2 maanden online
❤️tot ongeveer 6 uur fotografie


899,- euro

Wil je een pdf brochure met meer informatie of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken ? Mail of bel me dan gerust !

📞 06 - 14 31 83 33

Werkwijze... zullen we samenwerken aan iets onvergetelijks ?

  • jullie kunnen zelf kiezen hoeveel uur fotografie jullie op deze bijzondere dag wensen
  • de sfeerreportage maken we op een mooie locatie die we samen bepalen
  • elk beeld wordt professioneel bewerkt op kleur, belichting en scherpte om een perfect beeld af te leveren
  • jullie ontvangen een link naar een beveiligde Photowall en Slideshow
  • jullie ontvangen alle digitale bestanden in hoge resolutie
  • nadat je de Photowall en Slideshow hebt bekeken ontvang je een factuur en een Rabo betaalverzoek
  • na betaling worden alle hoge resolutiebestanden zo spoedig mogelijk geleverd via We Transfer (doorgaans binnen een week).
Op jullie bijzondere trouwdag leg ik de allermooiste en ontroerendste momenten vast en heb oog voor detail zonder storend aanwezig te zijn. In mijn werk vind ik een persoonlijke benadering belangrijk zodat jullie jezelf kunnen zijn tijdens het fotograferen. Geen staatsieportretten, maar foto’s waar de liefde en emotie voor elkaar, en voor goede vrienden en familie, vanaf spat.
Aangezien ik zoveel mogelijk maatwerk wil leveren en vanuit een persoonlijke benadering wil werken nodig ik jullie eerst uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de persoonlijke wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. Zodat jullie de rest van je leven een waardevolle blijvende herinnering hebben aan deze unieke dag.
Na afloop worden de foto's via een beveiligde Photowall en Slideshow gepresenteerd en kun je op een makkelijke manier jouw favoriete foto's delen met jouw vrienden en familie als je dat wilt. Heel veel wensen zijn mogelijk voor het maken van een bruidsalbum en fotoproducten. Je kunt natuurlijk altijd met mij overleggen voor advies.

Ervaringen

Ervaringen

“Karin heeft onze bruidsreportage verzorgd. Ze heeft foto's gemaakt van de ceremonie + portretten en reportage erna rondom het kasteel in Wijchen. Hier zijn hele mooie plaatjes uit gekomen, waar we nog lang van zullen nagenieten. Ze was erg enthousiast, had goede ideeën en stond open voor eigen inbreng. Ook de afhandeling is erg netjes verlopen en we konden de foto's al snel na de bruiloft bekijken, met een mooie slideshow met muziek van de ceremonie eronder. Al met al een top reportage!”

Luxe digitaal foto album los te bestellen bij elke reportage

Maak je reportage helemaal af door jouw kostbare herinneringen vast te leggen in een prachtig vormgegeven fotoalbum van je mooiste foto's ! Vanaf 65,- eur0

Bij de luxe fotoboeken is er een groot scala aan opmaakmogelijkheden met foto’s, kleuren, vormen en teksten. De foto’s worden niet ingeplakt maar op de hele pagina afgedrukt. De foto’s worden op echt fotopapier afgedrukt in een vaklab zodat kwaliteit en duurzaamheid levenslang gewaarborgd zijn. Het ziet er werkelijk subliem uit ! 

Echt fotopapier

Jouw mooiste foto's worden op echt Fuij fotopapier (mat of glanzend) afgedrukt. Hierdoor krijg je heldere en levendige kleuren en scherpe fotoafdrukken in jouw album. Formaten vanaf 15x15 cm tot en met 30x45 cm.

Vlakligging

Elk boek heeft een lay-flat binding. Dit betekend dat het fotoboek helemaal vlak en mooi openvalt zonder vouw of bobbel in de foto. En vormen de linker- en rechterpagina een geheel.

Linnen of lederlook hardcover

Er zijn veel verschillende materialen en kleuren mogelijk voor de omslag. Tegen een meerprijs ook mogelijk met een tekst op de cover, een luxe bewaarbox of uw favoriete foto op de omslag.

Voorbeelden digitaal opgemaakt album

Luxe linnen fotoalbum

Maak je reportage helemaal af door jouw kostbare herinneringen vast te leggen in een prachtig vormgegeven fotoalbum van je mooiste foto's !

Dit album kun je los bestellen bij elke reportage vanaf 65,- euro

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat we de Photowall en Slideshow krijgen te zien ?

Binnen 2 weken krijg je een met wachtwoord beveiligde link binnen voor de Photowall en Slideshow. In de mail staan alle instructies duidelijk uitgelegd en kun je eenvoudig bestellen door jouw favoriete foto's te markeren.

Krijg ik de bestanden digitaal ?

Bij een bruidsreportage krijg je alle bestande digitaal en in hoge resolutie

Hoeveel tijd krijg ik om te bestellen ?

De Slideshow en Photowall blijven 2 maanden online.

Kan ik later ook nog een album bestellen ?

Ja hoor dat kan altijd.

Ik ben niet echt fotogeniek..

Geloof me dat komt goed. Ik weet hoe ik mensen op zijn mooist kan fotograferen en op je gemak kan stellen. Wacht maar op een bepaald moment hebben jullie alleen nog oog voor elkaar !

Welk weer hebben we nodig ?

Een bruidsreportage kunnen we natuurlijk niet verplaatsen. Maar het hoeft niet perse heel zonnig weer te zijn om een mooie bruidsreportage te maken. Juist niet ! Fel licht kan voor knijpende ogen zorgen en harde schaduwen. Maar elk weertype heeft zijn charme. Grijs weer geeft juist heel mooi zacht licht. Ik kijk wel naar de weersvoorspellingen wordt er echt veel regen voorspelt dan kijken we naar een alternatief maar heel vaak blijkt het mee te vallen en klopt Buienradar ook niet altijd. Zelfs met regen en een mooie paraplu kun je mooie foto's maken door de druppels heen. Maar voor een lange bruidsreportage is het natuur wel gewenst om een slecht weer locatie achter de hand te hebben.

Mag ik jouw foto's op social media plaatsen ?

Ja hoor dat mag ! Graag wil ik wel met je afspreken dat je dan mijn naam noemt of tagt in de omschrijving van de foto. Omgekeerd plaats ik ook geen foto's van jou natuurlijk zonder jouw toestemming. Graag wil ik je beelden delen ! In verband met de privacywet vraag ik wel of je even per mail daarvoor toestemming wil geven.