Afdrukmogelijkheden na de reportage

Er zijn diverse afdrukmogelijkheden voor jouw fotobestanden. Vraag de pfd borchure met prijzen bij mij aan. Alle producten laat ik bij erkende vaklab bedrijven maken. Waar ik jarenlange goede ervaring mee heb en zij leveren uitsluitend topproducten die levenslang mee gaan.

Diverse mogelijkheden zijn in mijn studio te zien.

Fine art canvas

Een voorbeeld van een veel besteld product is fine art canvas.

  • 12 kleuren Giclee print
  • handmatig meerdere lagen mat of glans gevernist
  • fijne structuur en helder wit canvas
  • uv- en waterbestendig
  • levenslange garantie
  • inclusief ophangsysteem en hout dat niet krom trekt

Vak Afdrukken

Vergeet je mooiste foto's niet af te drukken. Op bv aluminium, dibond, acrylplaat of een vakafdruk.

De foto’s worden afgedrukt op professioneel fotopapier. En voldoen aan de hoogste eisen wat scherpte, detail en kleur en zijn gedurende 75 jaar kleurecht. Standaard wordt het glans afgedrukt maar je kunt ook kiezen tussen (Glossy), Lustre of Glossy Pearl, Fine Art of Velvet (diep mat).

Foto Presentatie

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een Passe-Partout foto Box. Een (houten) USB box met of zonder tekst. Een foto op acrylplaat of aluminum. Bijna alles is mogelijk, overleg met mij voor de mogelijkheden.

In mijn studio hangen ook diverse voorbeelden.

IXXI

Ook zo'n mooi voorbeeld wat je zelf met jouw hoge resolutiebestanden kan maken bij IXXI. Een collage of een uitvergroting, alles is mogelijk !

Luxe linnen foto album los te bestellen bij elke reportage

Maak je reportage helemaal af door jouw kostbare herinneringen vast te leggen in een prachtig vormgegeven fotoalbum van je mooiste foto's ! Vanaf 125,- euro

Echt fotopapier

Jouw mooiste foto's worden op echt Fuij fotopapier (mat of glanzend) afgedrukt. Hierdoor krijg je heldere en levendige kleuren en scherpe fotoafdrukken in jouw album. Formaten vanaf 15x15 cm tot en met 30x45 cm.

Vlakligging

Elk boek heeft een lay-flat binding. Dit betekend dat het fotoboek helemaal vlak en mooi openvalt zonder vouw of bobbel in de foto. En vormen de linker- en rechterpagina een geheel.

Linnen of lederlook hardcover

Er zijn veel verschillende materialen en kleuren mogelijk voor de omslag. Tegen een meerprijs ook mogelijk met een tekst op de cover, een luxe bewaarbox of uw favoriete foto op de omslag.

Voorbeelden digitaal opgemaakt album

Luxe linnen fotoalbum

Maak je reportage helemaal af door jouw kostbare herinneringen vast te leggen in een prachtig vormgegeven fotoalbum van je mooiste foto's !

Luxe linnen fotoalbum kun je bestellen bij elke reportage vanaf 99,- euro