Portetfotografie

Wat kost het ?


In elke reportage zijn de basiskosten verwerkt voor de tijd, service, kennis, apparatuur en creativiteit voor jouw fotoreportage. Elke reportage wordt met veel aandacht, zorg en liefde gemaakt en professioneel digitaal bewerkt.

Heb je interesse ? Mail of bel me gerust voor een uitgebreide pdf brochure waarin alle prijzen staan vermeld van extra fotoproducten en b.v. kledingadvies.

Prijzen en voordeelpakketten

Portret 1 persoon

❤️ Voor iedereen die graag een uniek en tijdloos portret wenst in mijn studio
❤️ Incl. 3 digitale HR bestanden, extra HR bestanden €7,50 te kiezen uit een photowall
❤️ deze fine art beelden worden speciaal nabewerkt
❤️ongeveer 30 min fotografie


Prijs op aanvraag vanaf € 95*

Topreportage 1 gezin

❤️inclusief alle bestanden in hoge resolutie professioneel bewerkt (min 40 bestanden)
❤️inclusief harmonica album met de 6 mooiste vakafdrukken uit jouw reportage t.w.v. € 25,-
❤️photowall en slideshow 1 maand online
❤️ 1 uur fotografie max 5 personen


€ 199,-

Familie + reportage

❤️meerdere gezinnen (diverse combi-opstellingen)
❤️ inclusief alle bestanden in hoge resolutie professioneel bewerkt (min 60 bestanden)
❤️harmonica album t.w.v. € 25,-
❤️photowall en slideshow 1 maand online
❤️ langere tijdsduur 1,5 uur fotografie


€ 250,-

 • meerprijs zondag € 25,-
 • Portret 2e persoon € 85,- inclusief 3 HR bestanden
 • Portret 3e persoon of meer € 75,- inclusief 3 HR bestanden
 • Portret broer/zus foto samen €25,- incl. 2 HR bestanden
 • reiskosten vanuit 6631 AS Horssen 0,35 c/km
 • Voor een Newborn reportage gelden andere prijzen, vanwege de langere tijdsduur vraag de brochure bij mij

Wil je meer informatie of je wensen bespreken ? Mail of bel me dan gerust !

📞 06 - 14 31 83 33

Werkwijze....zullen we samenwerken aan iets moois ?

 • keuze uit een studioreportage of een reportage op een locatie naar jouw keuze
 • reportage duurt ongeveer een uur (m.u.v. de mini reportage)
 • elk beeld wordt professioneel bewerkt op kleur, belichting en scherpte voor een perfect beeld
 • zoek rustig jouw bestelling uit via de Photowall
 • na wederzijds goedkeuren hiervan ontvang je een factuur met een Rabo betaalverzoek
 • na betaling wordt alles zo spoedig mogelijk geleverd (doorgaans binnen 1 week)
Ik help jou graag om jouw kostbare herinneringen vast te leggen. Ik hou van puurheid en een ongedwongen sfeer, dit streef ik ook na in mijn gemaakte beelden. Natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk maatwerk te leveren aan de hand van jouw persoonlijke wensen en geef ik aanwijzingen als dat nodig mocht zijn.
Na afloop worden de foto's via een beveiligde Photowall en Slideshow gepresenteerd en kun je op een makkelijke manier jouw favoriete foto's selecteren en met mij delen. Heel veel wensen zijn mogelijk voor levering van de fotoproducten. Je kunt natuurlijk altijd met mij overleggen voor advies.

Ervaringen

Ervaringen

“Karin heeft voor ons een fotoreportage aan een waalstrandje gemaakt. Vijf volwassen en vijf (kleine!) kinderen die allemaal tegelijk in de camera moesten kijken, best een uitdaging. Maar het is resultaat is erg mooi geworden. Karin is vriendelijk en ontspannen in de omgang, en heel geduldig met kinderen. Speelt in op het moment. Ze vraagt naar je ideeën, maar komt zelf ook met voorstellen. Goede en zorgvuldige communicatie. De foto´s waren snel klaar. Heel erg tevreden !”

Afdrukmogelijkheden na de reportage

Er zijn diverse afdrukmogelijkheden voor jouw fotobestanden. Vraag de pfd brochure met prijzen bij mij aan. Alle producten laat ik bij erkende vaklab bedrijven maken. Waar ik jarenlange goede ervaring mee heb en zij leveren uitsluitend topproducten die levenslang mee gaan.

Diverse mogelijkheden zijn in mijn studio te zien.

Fine art canvas

Een voorbeeld van een veel besteld product is fine art canvas.

 • 12 kleuren Giclee print
 • handmatig meerdere lagen mat of glans gevernist
 • fijne structuur en helder wit canvas
 • uv- en waterbestendig
 • levenslange garantie
 • inclusief ophangsysteem en hout dat niet krom trekt

Vakafdrukken

Vergeet je mooiste foto's niet af te drukken !

De foto’s worden op professioneel fotopapier afgedrukt. En voldoen aan de hoogste eisen van scherpte, detail en kleur en zijn gedurende 75 jaar kleurecht. Standaard wordt het glans afgedrukt maar je kunt ook kiezen tussen (Glossy), Lustre of Glossy Pearl, Fine Art of Velvet (diep mat).

Fotopresentatie

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een Passe-Partout foto Box. Een (houten) USB box met of zonder tekst. Een foto op acrylplaat of aluminum. In mijn studio hangen ook diverse voorbeelden.

Overleg met mij voor de mogelijkheden.

IXXI

Ook zo'n mooi voorbeeld wat je zelf met jouw hoge resolutiebestanden kan maken bij IXXI. Een collage of een uitvergroting, alles is mogelijk !

Luxe linnen foto album

Luxe linnen fotoalbum

Maak je reportage helemaal af door jouw kostbare herinneringen vast te leggen in een prachtig vormgegeven fotoalbum van je mooiste foto's !

Dit luxe linnen fotoalbum kun je ook los bestellen bij elke reportage vanaf 65,- euro. Ook met fotokaft, embossing of bewaarbox mogelijk.

Echt fotopapier

Jouw mooiste foto's worden op echt Fuij fotopapier (mat of glanzend) afgedrukt. Hierdoor krijg je heldere en levendige kleuren en scherpe fotoafdrukken in jouw album. Formaten vanaf 15x15 cm tot en met 30x45 cm.

Vlakligging

Elk boek heeft een lay-flat binding. Dit betekend dat het fotoboek helemaal vlak en mooi openvalt zonder vouw of bobbel in de foto. En vormen de linker- en rechterpagina een geheel.

Linnen of lederlook hardcover

Er zijn veel verschillende materialen en kleuren mogelijk voor de omslag. Tegen een meerprijs ook mogelijk met een tekst op de cover, een luxe bewaarbox of uw favoriete foto op de omslag.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat we de Photowall en Slideshow krijgen te zien ?

Binnen 2 weken krijg je een met wachtwoord beveiligde link binnen voor de Photowall en Slideshow. In de mail staan alle instructies duidelijk uitgelegd en kun je eenvoudig bestellen door jouw favoriete foto's te markeren.

Welke kleding kan ik het beste aantrekken?

Natuurlijk kleding waarin jij je prettig voelt. Maar ook afhankelijk welke uitstraling je wil overbrengen hou je meer van sportief of glamour ?

Bij groeps- en gezinsfoto’s is het mooi als je de kleding op elkaar afstemt dus of allemaal naturel of pasteltinten bijvoorbeeld. Zorg dat het een eenheid is en harmonieus. Beperk het tot max 3 kleuren b.v. wit blauw en een pasteltint.

Drukke prints of teksten leiden vaak af.

Als je zwanger bent is zwart of witte kleding erg mooi, in ieder geval een effen kleur. Let erop dat je een uur voor de sessie geen strakke kleding draagt die strepen op uw buik achterlaten. Ook is het handig om bv een strak topje aan te trekken wat je makkelijk omhoog schuift.

Bij kinderen zorgt wit gecombineerd met spijker bv voor een mooi casual effect. Of zachte pasteltinten. Om de foto’s een persoonlijke tint te geven is het leuk om iets persoonlijks mee te nemen bv een muziekinstrument, een favoriete knuffel of een leuk mutsje voor uw kind.

Krijg ik de bestanden digitaal ?

Dit is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Je kunt of voor losse hoge resolutiebestanden kiezen of voor fotoproducten kiezen waarbij je het digitaal bestand krijgt in het formaat van het bestelde product. Maar je kunt ook een pakket kiezen waarbij je alle bestanden in hoge resolutie krijgt.

Alle bestanden worden via We Transfer verstuurd.

Hoeveel tijd krijg ik om te bestellen ?

De Slideshow en Photowall blijven 2 maanden online.

Moet je van te voren aangeven voor welke reportage je kiest ?

Je kunt dit na afloop beslissen als je de Fotogallerij hebt gezien en beoordeeld.

Wat is een lifestyle reportage ?

Dit is een reportage bij jouw thuis. Er wordt zo min mogelijk geposeerd voor de camera zoals in de studio. Het richt zich meer op het vertellen van een verhaal over jullie. De dagelijkse rituelen van jouw gezin in een documentaire familiereportage. Met waardevolle spullen of rituelen die voor jullie belangrijk zijn om te fotograferen. Zo ongedwongen mogelijk maar wel heel waardevol omdat het een goede weerspiegeling is.

Voor welk bedrag kan ik een kadobon kopen ?

Voor elk bedrag dat je wenst.

Wat doe ik als mijn kind niet graag op de foto wil

Uit veel praktijkervaring blijkt dat het spelenderwijs altijd lukt om je kind op de foto te krijgen zoals het is. Het ene kind erg ondeugend, het andere wat meer verlegen, stoer of dansend en huppelend.
Als de kinderen zichzelf durven te zijn blijkt dat het resultaat het beste is voor het hele gezin en je jouw kind ook echt herkend in de foto. Probeer daarom de druk niet te hoog te leggen of je kinderen te pushen als het even niet wil. Elk kind fotografeert immers anders.
Heeft het even wat meer tijd nodig om te wennen, of wil het bepaalde poses echt niet dan verzin ik wat anders. Gewoon puur fotograferen zoals jullie zijn is het beste en dan is iedereen natuurlijk op z’n mooist .

Moet de zon schijnen voor goede foto's ?

Het hoeft niet perse heel zonnig weer te zijn om een mooie fotoreportage te maken. Juist niet ! Fel licht kan voor knijpende ogen zorgen en harde schaduwen. Maar elk weertype heeft zijn charme. Grijs weer geeft juist heel mooi zacht licht. Ik kijk wel naar de weersvoorspellingen wordt er echt veel regen voorspelt dan kijken we naar een alternatief maar heel vaak blijkt het mee te vallen en klopt Buienradar ook niet altijd.

Op welk tijdstip van de dag kun je het beste foto's maken ?

Elk moment van de dag heeft mooi licht. Al gaat mijn voorkeur niet naar midden op de dag uit zeker niet in de zomer dan staat de zon pal boven je. Begin of einde van de dag is het licht natuurlijk op z'n mooist.

Ik ben niet echt fotogeniek..

Geloof me dat komt goed. Ik weet hoe ik mensen op zijn mooist kan fotograferen en op je gemak kan stellen.

Mag ik de foto's op internet en social media gebruiken ?

Ja hoor dat mag ! Graag wil ik wel met je afspreken dat je dan mijn naam noemt of tagt in de omschrijving van de foto. Omgekeerd plaats ik ook geen foto's van jou natuurlijk zonder jouw toestemming. Graag wil ik je beelden delen ! In verband met de privacywet vraag ik wel of je even per mail daarvoor toestemming wil geven.

Hoe krijg ik de bestanden aangeleverd

Digitale bestanden worden via We Transfer aangeleverd en zijn 7 dagen te downloaden.

Met wat voor apparatuur werk je ?

ik werk met een Canon EOS 5D Mark IV full frame camera voor de beste kwaliteit.

Hoelang bewaar je onze fotoreportage

De bestanden worden minimaal 2 jaar bewaard.